16 dagen Trans-Atlantisch met de Zuiderdam


Dag 1
Vertrek vanuit Fort Lauderdale

De reis begint begint in het prachtige Fort Lauderdale. Deze prachtige plek wordt ook wel “Venetië van Amerika” genoemd. Om 16.00 uur vertrekt de cruise en begint uw reis.

Dag 2
Aantal dagen op zee

Voordat u aankomt in Madeira (Portugal) moet er een behoorlijke afstand afgelegd worden. Vanaf dag 2 tot aan dag 9 bent u dan ook op zee te vinden.

Meer informatie
EXCUUS, DEZE CRUISE IS MOMENTEEL NIET TE BOEKEN!
Als u niet alleen kennis wilt maken prachtige natuur en stranden, maar ook met kunst en cultuur, dan is Fort Lauderdale een perfecte bestemming. Meer dan 100 jaar geleden werd er in deze stad een houten fort gebouwd, vandaar ook de naam “Fort Lauderdale”. In de stad kunt u gebruik maken van bijzondere vervoermiddelen, bijvoorbeeld de watertaxi. Deze brengt u naar één van de vele winkels, restaurants of hotels in het centrum.Na het vertrek vanuit Fort Lauderdale brengt u een flink aantal dagen op zee door, van dag twee tot aan dag negen. Er moet namelijk een behoorlijk stuk gevaren worden om aan te komen in Portugal. Natuurlijk kunt u aan boord genieten van alle luxe en zijn er enorm veel faciliteiten aanwezig. U hoeft zich dus totaal niet te vervelen tijdens deze dagen!Eenmaal aangekomen in Portugal bezoekt u de mooie stad Funchal. Naast Portugal maakt u ook kennis met de steden Cádiz, Málaga, Cartagena, gelegen in Spanje. De cruise eindigt in Italië, op dag 16. Maak kennis met het bijzondere Rome!