8 dagen Alaska en Canada met de Grand Princess


Dag 1
Vertrek vanuit Vancouver

Deze onvergetelijke cruise begint in Canada, in Vancouver om precies te zijn. Dit is één van de mooiste steden van Noord-Amerika.

Dag 2
Cruisedag op zee

Tijdens de tweede dag verblijft u op het cruiseschip. Deze vaart door naar de Verenigde Staten, waar u op dag 3 in Ketchikan aankomt. Dit zal rond 06.30 uur in de ochtend zijn.

Meer informatie
EXCUUS, DEZE CRUISE IS MOMENTEEL NIET TE BOEKEN!
Wij willen graag met u kijken naar het verloop van deze bijzondere cruise. Acht dagen lang kunt u genieten van prachtige landschappen en steden. Een zo’n stad is Vancouver, u kuntdeze stad bewonderen in Canada. Dit is tevens ook het vertrekpunt van de cruise. Deze stad is de 3e stad van Canada qua inwoneraantal. Ook kunt u een prachtige haven in deze stad vinden, vanuit daar vertrekt de cruise rond 16.30 uur.De 2e dag brengt u op zee door. Het geweldige cruise schip vaart door naar de Verenigde Staten. Hier kunt u de steden Ketchikan, Juneau, Skagway bezichtigen. Dit vindt plaats op de 3e, 4e en 5e dag.Op de laatste dag van de cruise komt u aan in de stad Whittier, dit zal rond half 1 in de nacht zijn. Uiteraard hoeft u niet direct uw bed uit, u kunt gerust door blijven slapen. Als u veel steden wilt bekijken dan is deze cruise echt iets voor u. Daarnaast is deze cruise ook nog eens heel scherp geprijsd, want voor minder dan 700 euro kunt u deze cruise al boeken. Wij wensen u een hele bijzondere en onvergetelijke tijd toe.