Afrika Cruise


Kaapstad
Kaapstad, Zuid Afrika

Een bekende cruisebestemming tijdens een Afrika cruise is Kaapstad in Zuid-Afrika. De populaire cruisehaven biedt vele bezienswaardigheden. Voorbeelden hiervan zijn de kabelbaan naar de top van de Tafelberg waarvandan u over Kaapstad en omgeving kunt uitkijken. Een bezoek aan het Robbeneiland geeft u een inkijkje in de gevangenis waar Nelson Mandela 27 jaar van zijn leven doorbracht in gevangenschap heeft doorbracht.

Durban
Durban, Zuid Afrika

Een Bezienswaardigheid in Zuid-Afrika is Durban met zijn aantrekkelijke stranden en het subtropische klimaat.

Port Elisabeth
Port Elisabeth, Zuid Afrika

De havenstad Port Elisabeth ligt aan de zuidkust aan de Algoabaai op de scheiding van de Indische- en de Atlantische Oceaan.

Walvisbaai
Walvisbaai, Namibië

De walvisbaai in het westen van van Namibië behoort tot één van de geliefde bestemmingen aan de westkust van Afrika. De prachtige lagune is een waar vogelparadijs, waar Jan-van-genten, pinguïns en pelikanen te zien zijn. Hier heeft u ook de kans om zeerobben en dolfijnen aan te treffen.

Dakar
Dakar, Senegal

Het noordelijker gelegen Dakar op het schiereiland Kaap Verde in Senegal vormt eveneens een interessante aanleghaven.

Madagaskar
Madagaskar

De Indische Oceaan herbergt fantastische tropische bestemmingen die de moeite waard zijn. Denk hierbij aan Madagaskar, één van de grootste eilanden ter wereld die unieke flora en fauna herbergt, Mauritius en La Réunion. De Seychellen vormen een paradijselijke archipel met ontelbare parelwitte stranden en idyllische baaitjes.

Afrika Cruise
Afrika is een bijzonder mooi continent met fascinerende culturen. De prachtige landschappen wisselen elkaar af en Afrika staat bekend om zijn mooie natuur.
Zo kun je op safari gaan, een unieke ervaring die je de rest van je leven bij blijft. Een bezoek aan één van de Afrikaanse dorpsstammen met hun unieke levensstijl en kijk op het leven is een hoogtepunt. Het vaargebied langs Afrika strekt zich voornamelijk uit langs de westkust en de Indische Oceaan. Afrika is de wieg van de mensheid en een “must see” bestemming.
Zodra je voor het eerst één van de havens in Afrika binnen in vaart voelt het alsof je een nieuwe wereld betreedt. Een wereld waar je waarschijnlijk al veel van hebt gehoord en die nog onbekend voor je is. bekende cruisebestemming tijdens een Afrika cruise zijn: Kaapstad, Durban en Port Elisabeth in Zuid-Afrika, De walvisbaai in Namibië en Madagaskar.