19 dagen Canarische Eilanden en Madeira


Dag 1
Vertrek vanuit Rotterdam

De eerste dag staat in het teken van het vertrek. Om 16.00 vertrekt u vanuit de Rotterdamse haven. De prachtige cruise kan dan eindelijk gaan beginnen. U zult uw ogen uitkijken!

Dag 2
Southampton

Om 12.00 uur komt u aan in Southampton. U krijgt tot 18.00 uur de tijd om een deel van de Engelse geschiedenis te ontdekken. Zo kunt u onder andere het Tudor House Museum bezoeken.

Meer informatie
EXCUUS, DEZE CRUISE IS MOMENTEEL NIET TE BOEKEN!
U heeft kunnen lezen wat u de eerste 2 dagen van deze cruise gaat beleven. Na deze eerste 2 dagen begint het eigenlijk pas echt! U heeft dan namelijk nog 17 dagen te gaan. Na het bezoek aan Southampton vaart u door en verblijft u enkele dagen op zee. Tijdens de cruise doet u een aantal prachtige eilanden aan, waaronder Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura en Lanzarote.Daarnaast maakt u kennis met Marokko tijdens een bezoek aan Casablanca. Op de 13e dag van de cruise komt u ‘s morgens om een uur of 05.00 aan in deze geweldige plaatst. U heeft vervolgens de hele dag de tijd om de stad, de mensen en de cultuur te ontdekken. Genoeg te bekijken, want deze enorme stad heeft bijna 3 miljoen inwoners. De agglomeratie kent zelfs meer dan 7 miljoen inwoners. De letterlijke betekenis van de stadsnaam is “heuvel”. U zult in deze stad enorm veel witte gebouwen terug zien. Verder bezoek u ook nog Sevilla in Spanje en Lissaabon in Portugal.Op de 19e dag van de cruise komt u weer aan in de haven van Rotterdam. Wij hopen dat u met veel plezier op een onvergetelijke reis terug kunt kijken!